Mijn favorieten

Missie & Visie


De Groot Makelaardij  is een makelaardij die functioneert als gespecialiseerd tussenpersoon tussen de woningzoeker en het aanbod binnen het zogeheten HAL-gebied (gemeente Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk en de dorpen er om heen)

Onze kerntaken zijn het uitvoeren van taxaties en persoonlijke aan- en verkoopbegeleiding bij alle soorten woningen, van woonboerderij tot tussenwoning of een appartement, met hierbij maximale aandacht voor de eisen, wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Hierbij staat voorop dat wonen een genot moet zijn en aansluiting moet hebben op het wensenpakket van onze opdrachtgevers.

Dit doel wordt bereikt door middel (vak)kennis van de woningmarkt.

De makelaar-taxateur
U krijgt persoonlijk advies en begeleiding van John de Groot RM RT en Thea de Groot. Samen zijn zij het team van De Groot Makelaardij.  John is NVM beëdigd makelaar- taxateur.  Is gedreven en makkelijk in omgang en beschikt over een schat aan ervaring en marktinformatie.

Daarnaast maken wij veel gebruik van diverse on-line toepassingen zoals Funda, Facebook, en de eigen website natuurlijk.


Ervaar ook de plezierige en enthousiaste werkwijze van De Groot Makelaardij. 
Klik hier
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring