Mijn favorieten

 

 


Uw woning sneller verkopen? Ga voor verkoopstyling!
 
“Een 1e indruk is er maar 1 keer en is van doorslaggevend belang voor het kopen of niet kopen van een woning”.
 
Een goede presentatie bevordert deze 1e indruk van de potentiële koper aanzienlijk en verhoogt daarmee de kans op een snelle en gunstige verkoop.
Ons verkoopstyling advies helpt u daarbij.
 
Wat houdt het in?
Verkoopstyling wil zeggen dat de woning van binnen en van buiten op de potentiële kopers een zo gunstig mogelijke indruk
moet maken. Vaak zijn daarvoor een paar eenvoudige ingrepen of correcties in de stijl of de indeling al voldoende.
Zo kunnen bijvoorbeeld enige meubels


 
Sonja Rijpkema

 

worden verschoven en bepaalde spullen uit de ruimtes worden gehaald om het interieur op z’n voordeligst te laten uitkomen. Soms zullen wij adviseren ‘iets’ meer te doen. Misschien is het beter om een niet al te fraai meubelstuk te vervangen of om hier en daar het schilderwerk een kwastje te geven. Op dat gebied zijn vele kleine klusjes denkbaar die uiteindelijk uw verkoopprijs kunnen verhogen.
 
Ons motto:
“Met een minimaal budget naar een maximaal resultaat”.
 
Een uitgebreid verkoopstylingadvies heeft u al voor € 121,- incl. btw, het is bewezen succesvol en een investering welke u 100% terugverdient.
 
 
Uw lege woning verkopen? Ga voor meubelverhuur!
 
Een leegstaande woning verkopen is niet eenvoudig. Dit komt doordat de meeste kijkers en dus potentiële kopers, geen inschatting kunnen maken van lege ruimtes. Een lege woning lijkt vaak ook kleiner. Onderzoek en ervaring wijst uit dat gemeubileerde woningen sneller verkopen en met een hogere opbrengstwaarde.
 
House of Restyling is marktkenner op dit gebied. Wij richten wekelijks meerdere woningen in met kwalitatief hoogwaardige
meubels en accessoires speciaal voor de verkoop en met een onvergetelijke 1e indruk, zowel op het internet als tijdens een bezichtiging.
Woningcorporaties, makelaarskantoren, projectontwikkelaars en particuliere huizenverkopers maken gebruik van onze diensten.


 

Wist u dat…
- Er een grote verhuisbehoefte is in Nederland (bezoekers aantallen op Funda nemen toe).
- Momenteel ruim 240.000 woningen te koop staan in Nederland.
- Door het ruime aanbod uw woning zich positief moet onderscheiden ten opzichte van andere woningen.
- Woningen de eerste twee weken op Funda de meeste bezoekers trekken en daarna de interesse al weg zakt.
- Een fraaie fotoreportage hierbij van essentieel belang is.
- Dat goede foto’s leiden tot meer bezichtigingen.
- Een investering in vastgoedstyling verdient zich altijd terug want het is vele malen goedkoper dan een verlaging van de vraagprijs!