Terug naar de resultaten
Verkocht
Horstenburgstraat 5 in Obdam 1713 JK

Horstenburgstraat 5

1713 JK Obdam
Vraagprijs € 147.500,- k.k.

Omschrijving

In een van de bekendste straten van het gezellige dorp Obdam vindt u deze twee onder één kap woning (1952) met vrijstaande stenen berging.

Starterslening gemeente Koggeland: ...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1952 Woonoppervlakte 83 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

In een van de bekendste straten van het gezellige dorp Obdam vindt u deze twee onder één kap woning (1952) met vrijstaande stenen berging.

Starterslening gemeente Koggeland: klik hier

De woning mag dan in de basis eenvoudig zijn maar biedt na een restyling voor vele jaren woonplezier. Op de begane grond vindt men onder andere de gang, met toilet, doorzon woonkamer, en de gesloten keuken. Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met toegang tot de inpandige douche. Een slaapkamer heeft nog een eigen schouw. Op de tweede verdieping is nu een flinke zolder.

De achtertuin is op het zonnige zuiden gelegen. In de achtertuin staat de vrijstaande stenen berging welke is voorzien van elektra. De woning is gelegen op 190 m2 eigen grond.

Op loopafstand zijn er diverse voorzieningen, zoals een compact centrum aanwezig. Mocht men gebruik willen maken van het openbaar vervoer dan kunt u o.a. gebruik maken van het NS-station.

Een leuke maar qua afwerking eenvoudige woning voor jaren woonplezier!

Maak snel een afspraak met ons om de woning te bezichtigen.


Indeling:

Begane grond: entree/hal (gasmeter), trapopgang, trapkast (meterkast), doorzon woonkamer (7,5 x 3,48) met schouw, vaste kast en gesloten keuken (2,38x2,09) met vaste kast.

Eerste verdieping: overloop, (vlizo trap), slaapkamer 1 (4,0 x 3,47), slaapkamer 2 (3,42 x 3,47), slaapkamer 3 (2,13 x 2,10), slaapkamer/douche (2,37 x 2,12) en douche (1,0 x 0,89). Een aantal slaapkamers hebben een vaste kast.

Tweede verdieping: open zolder met cv-opstelling

Tuin:
De woning beschikt, over een voortuin, zijtuin en achtertuin, de achtertuin is op het zuiden gesitueerd. Er is een achterom.

Bijzonderheden:
- Traditionele bouwwijze met gemetselde gevels in spouw.
- Vloeren zijn van hout.
- Kozijnen zijn van hout (geen oorspronkelijke kozijnen).
- Isolatie: dubbel glas.
- Verwarming: cv-installatie (Intergas HR CW22, bouwjaar 2005)
- Warmwater: geen voorziening hiervoor aanwezig.
- Elektra: 4 groepen (automaten);
- Stenen berging van (3,53 x 2,29) voorzien van elektra aansluiting.

Projectnotaris:
De acte van levering dient te worden gepasseerd via notariskantoor Appel te Obdam.

Zelfbewoning clausule:
a. de koper verplicht zich het verkochte uitsluitend te zullen gebruiken om dat zelf (met zijn eventuele gezinsleden) te bewonen en het verkochte niet aan derden te zullen doorverkopen, te zullen verhuren en niet anderszins aan derden in gebruik te zullen geven.
b. Het bepaalde in het vorige lid is niet van toepassing indien:
1. Verkoop op grond van een machtiging van de rechter als bedoeld in artikel 3:174 Burgerlijk Wetboek of op grond van een rechterlijk bevel zoals bedoeld in artikel 3:185 Burgerlijk Wetboek plaatsvindt;
2. Executoriale verkoop door hypothecaire schuldeisers zoals bedoeld in artikel 3:268 Burgerlijk Wetboek plaatsvindt;
3. Schriftelijke ontheffing wordt verleend door verkoper.
c. Het bepaalde in lid a van dit artikel vervalt nadat de koper het verkochte tenminste gedurende twee (2) achtereenvolgende jaren heeft bewoond. Als maatstaf geldt hierbij de periode welke de koper als bewoner van het desbetreffende adres in het bevolkingsregister is ingeschreven en de woning daadwerkelijk bewoont.
d. Verkoper kan schriftelijk ontheffing verlenen van het bepaalde in dit artikel op grond van gebleken hardheid welke buiten verhouding staat tot het belang dat met toepassing van dit artikel zou zijn gediend. Aan deze ontheffing kunnen voorwaarden worden verbonden. Deze ontheffing wordt in ieder geval verleend in geval van:
1. Verandering van werkkring van de koper op grond waarvan redelijkerwijs verhuisd dient te worden;
2. Overlijden van de koper of diens echtgeno(o)t(e) of samenwonende partner;
3. Echtscheiding, scheiding van tafel en bed of ontbinding van een samenlevingsverband;
4. Verhuizing waartoe wordt genoodzaakt door de gezondheid van de koper of van één van zijn gezinsleden.
e. Bij niet-nakoming van enige verplichting in dit artikel verbeurt de koper, zonder ingebrekestelling, ten behoeve van de verkoper een onmiddellijk opeisbare boete gelijk aan tien procent (10%) van de koopsom.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 147.500,- kosten koper Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1952 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 83 m² Perceeloppervlakte 190 m² Externe bergruimte 8 m² Inhoud 300 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Energieklasse C Energie einddatum 28-12-2019 Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater Geen Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas Combi (Gas Combiketel uit 2005, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 77 m² (8.5 m bij 9.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rookkanaal Kadastrale gegevens Gemeente Obdam Sectie A Perceelnummer 3383 Oppervlakte 190 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.